martes, 25 de diciembre de 2007

JOYEUX NOEL MERRY CHRISTMAS BON NADAL FELIZ NAVIDAD

[b]Raindrops on roses and whiskers on kittens, bright copper kettles and warm woolen mittens, brown paper packages tied up with strings, these are a few of my favorite things.
Cream colored ponies and crisp apple strudels, door bells and sleigh bells and schnitzel with noodles. Wild geese that fly with the moon on their wings. these are a few of my favorite things.
Girls in white dresses with blue satin sashes, snowflakes that stay on my nose and eyelashes, silver white winters that melt into springs, these are a few of my favorite things.
When the dog bites, when the bee stings, when I'm feeling sad, I simply remember my favorite things, and then I don't feel so bad. [/b]
( Marlango . My Favourite Things )

3 comentarios:

Striper dijo...

Ostres Mariona, jo et comentaria el post encantat pero he entes molt poc el post es que el meu angles, va m'arrisco, si que es maco recorda coses que en agraden, i bons records per combatre la tristesa.
No que dius anava de la capuxeta vermella si..

Anónimo dijo...

tens bon gust ;) la cançó és preciosa...

només matisaria que no m'atreviria a citar-la com una cançó de marlango..

la cançó va ser escrita per a un musical de broadway a finals dels 50s del que després, cap a 1965, se'n va fer una pel.licula q potser hauràs sentit anomenar: "sonrisas y lágrimas" va ser a partir de la pel.licula que la cançó va fer exit, cantada per Julie Andrews...

per aquells mateixos anys 60s, John Coltrane, probablement el millor saxofonista de tots els temps, en va fer una adaptacció jazzistica que es va convertir en tot un classic de la música jazz...

de fet, deu ser una de les cançons de la història del cinema i del jazz que ha estat versionada per més gent, fins i tot per Björk..

Judit Ortiz dijo...

ui! s'aprenen moltes coses als blogs, m'ho apunto!